öntészet

Aluminium, Réz és Bronz Öntészet


27-337-241 / Mészáros János - Albron Bt.
Réz öntészet Aluminium öntészet Bronz alkatrész
Ólom öntészet magasfokon Öntészet Öntészet
Öntészet Öntészet Részecskeszűrő alkatrész

Az Albron Öntészeti Bt. 1995 óta van jelen az öntészet piacán. Vállalkozásunk egy saját tulajdonú ingatlanon dolgozik, melyben 600m2-es épületsor található, melyben irodáink, raktáraink és műhelyeink vannak.

Javarészt hagyományos formázással és színes fémöntéssel foglalkozunk. Ezen belül aluminium, réz és bronz alkatrészek, rudak, perselyek, érmék és szobrok öntéseit végezzük, hozott minták és megrendelések alapján.Kokilla öntést és csapágyfém öntést is vállalunk a megrendelő által kért anyagminőségből.

Környezetvédelmi engedéllyel rendelkezünk, mely magába foglalja a veszélyes hulladékoknak minősűlő anyagok újrahasznosítását és szakeszerű bontását. Több tíz éves tapasztalatunk van bármilyen selejté vált transzformátorok, áramváltók és kábelek bontásával kapcsolatosan. Ezen munkák elvégzéséhez rendelkezünk megfelelő célszerszámokkal és gépekkel. A bontásból nyert színesfémeket az öntészeti tevékenységünkben felhasználjuk, a vas és acélhulladékokat pedig értékesítjük. A bontásokat a telephelyünkön végezzük külön erre a célra épített olajösszefolyóval ellátott bontóépületben.

Kapcsolat

Albron Öntészeti Bt.
Cím: 2131 Göd, Nemeskéri-köz 3.
Mészáros János: +36 27 337 241
E-mail: onteszet@albron.hu
Címkék

ALUMINIUM ÖNTÉSZET RÉZ ÖNÖTÖDE BRONZ ÖNÖTÖDE PARTNEREINK FILMEK