Testépítés a gyakorlatban

A testépítő vagy erőemelő verseny lehetősége mindig adott. Szóval, mi tartja vissza őt attól, hogy megtegye? Emlékszik, hogy mi hozza vissza folyamatosan az edzőterembe.

Én testépítő vagyok, nem testépítő. Csak a testemet szeretném építeni. Megtanultam, hogy alapvetően sikeresnek érzem magam a folyamat során, és a tanultak értékesebbek számomra minden éremnél. Amit pedig leginkább megtanult, az egyszerűen a következő: szeret edzeni.

Ez a kedvenc dolgom, hogy szeretek súlyokat emelni. Ha hipotetikusan azt kérdezed tőlem: Péntek este van, van 4 órád szabadságod, nincs semmi dolgod és a világ összes pénze, mit akarsz csinálni? Ember, menjünk az edzőterembe. Csörögjünk és dörömböljünk.

A lecke számodra: A testépítő verseny kategóriák nagy döntés és nagy elköteleződés, és bár sokan az edzés során természetes előrehaladásként kezelik, vagy motivációra használják, ennek nem kell lennie ezeknek a dolgoknak. A lecke számodra a testépítő versenyzés nagy döntés és nagy elköteleződés, és bár sokan az edzés során természetes előrehaladásként kezelik, vagy motivációra használják, ennek nem kell egyiknek sem lennie. Nem szégyen egyszerűen az életre edzeni, és az út során minden képviselő szeretetére.

Ne korlátozzon semmi

Keményen edz, de fájdalmai vannak – és kezdi azt hinni, hogy ez egy sérülés okozta fájdalom. Mi a következő lépés? Továbbra is szenvedhetnél. Rengeteg, irányítatlan órákat tölthet habhengerekkel és kioldópontokkal. Elmehetne csontkovácshoz, lágyszövet-specialistához vagy bármilyen más szakorvoshoz.

kiegészítő edzés


Sok mindent megtehetne, de szerinte a kezdési hely az alapellátó orvos rendelője és zerezzen diagnózist. Nézze meg, mi a baj. Ezután a kezelési terve tartalmazhat lágyszöveti munkát, mobilitást, nyújtást, akupunktúrát, kiropraktikát. És ha Ön emelő, azt is javasolja az orvosának, hogy emelje fel. Nem, nem kell olyan felkapottnak lennie, mint Redden, hanem egyszerűen valakinek, aki érti a tevékenységét, és nem forgatja a szemét, és nem mondja, hogy hagyja abba. Azt mondja, ez mindenkire vonatkozik, aki keményen edz bármilyen fizikai tevékenységhez.

Orvosként azt szeretném, ha úgy élné az életét, ahogy akarja a testépítő feltételei szerint. De azt is szeretném, ha megértené a kockázatokat. Ha megértette a kockázatokat, megalapozott döntést hozhat, és bármilyen módosítást kell tennie. Az én feladatom a nevelés – ezt jelenti az orvos kifejezés. Tanulság az Ön számára: Ne riadjon vissza olyan kezeléstől, amelyről tudja, vagy csak gyanítja, hogy szüksége lehet rá. Attól, hogy tájékozott emelő vagy, csak jobb leszel, mindaddig, amíg hajlandó vagy mindig előre haladni.

Kapcsolat

Albron Öntészeti Bt.
Cím: 2131 Göd, Nemeskéri-köz 3.
Mészáros János: +36 27 337 241
E-mail: onteszet@albron.hu
Címkék

TESTÉPÍTÉS PARTNEREINK