Vagyonőrök a fémlopások miatt

Öntészetünk hosszú évek óta a helyi közösség egyik meghatározó gazdasági szereplője. Elhivatottságunk révén sikerült olyan termékeket előállítanunk, amelyek nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi piacon is keresettek. Azonban az elmúlt időszakban egyre nagyobb kihívásokkal kerültünk szembe, melyek közül az egyik legsúlyosabb a fémlopások problémája. Ez a jelenség nemcsak anyagi veszteséget jelent számunkra, hanem veszélyezteti az üzemi folyamatok zavartalanságát is.

A fémlopások növekvő fenyegetése

Az utóbbi években a fémek iránti kereslet növekedése, majd az ebből adódó magas piaci árak miatt a fémlopások száma drámaian emelkedett. Sajnos ez alól mi sem vagyunk kivételek. Több alkalommal tapasztaltuk, hogy éjszaka, a legkisebb forgalom idején, ismeretlen tettesek megkísérelték elvinni az értékes fémhulladékokat. Ezek az incidensek nemcsak anyagi kárt okoztak, hanem jelentős zavart is eredményeztek a termelési folyamatban.

Vagyonvédelmi cég alkalmazása

A fémlopások megakadályozása érdekében úgy döntöttünk, hogy telephely őrzés szolgáltatást kérünk egy vagyonvédelmi cégtől. Ez a lépés elsődlegesen azzal a céllal történt, hogy biztosítsuk a zavartalan termelési folyamatot. A vagyonőrök jelenléte jelentős visszatartó erőt jelent a potenciális tolvajok számára, valamint az ő feladatuk a gyár területének rendszeres ellenőrzése, észlelve minden gyanús tevékenységet.

A biztonsági intézkedések hatékonysága

A vagyonőrök jelenléte mellett számos további biztonsági intézkedést is bevezettünk. Modern biztonsági kamerákat szereltünk fel a gyár stratégiai pontjain, amelyek éjjel-nappal figyelik az eseményeket. Ezen kívül bevezettünk egy szigorú beléptető rendszert is, amely csak az engedéllyel rendelkező személyek számára biztosítja a belépést. A vagyonőrök és a technológiai eszközök együttes alkalmazása jelentősen csökkentette a lopások számát.

A vagyonőrök szerepe a munkahelyi biztonságban

Nem csak az anyagi javak védelmében, hanem a munkahelyi biztonság fenntartásában is kulcsfontosságú a vagyonőrök jelenléte. Ők azok, akik azonnal tudnak reagálni bármilyen rendkívüli eseményre, legyen az baleset, tűz, vagy egyéb sürgősségi helyzet. Az ő feladatuk a vészhelyzetek hatékony kezelése, ami jelentős mértékben hozzájárul munkatársaink biztonságérzetének növeléséhez.

Kapcsolat

Albron Öntészeti Bt.
Cím: 2131 Göd, Nemeskéri-köz 3.
Mészáros János: +36 27 337 241
E-mail: onteszet@albron.hu
Címkék

VAGYONŐRÖK ALKALMAZÁSA PARTNEREINK